El dia que el rider Aymar Navarro va tornar a néixer

0
El rider d'Atomic s'ha convertit en protagonista a les xarxes socials. (Copyright/Turiski)

Aymar Navarro (Les, 1989) va tornar a néixer el passat 25 de gener quan va sortir il·lès d’un allau sofert a l’extrem més nord-oriental de la Vall d’Aran, per sobre la vall de Montgarri. A finals de gener una de les canals properes el Tuc de Barlonguèra, una muntanya de 2.802 mts. d’alçada, va ser escenari de l’esfereïdor allau protagonitzat pel rider local, quan rodava unes imatges per a la marca de cotxes Ford.

Aquest fet va fer possible que des de l’helicòpter es graves íntegrament la totalitat de l’esllavissada. La neu va engolir Navarro però la sort va voler que tot quedes en un ensurt. Per decisió del mateix Navarro i del realitzador i càmera Nil Torremocha (Bumpy Films) les imatges van quedar en quarantena més de 9 mesos fins que van decidir vendre els drets a l’empresa alemanya ABS Avalanche Airbag, que tenia molt interès a poder mostrar les virtuts de la seva motxilla amb flotadors.

Des que ABS va penjar el vídeo a You Tube més de 300.000 persones han vist el descens del rider aranès que s’ha sorprès de l’impacte a les xarxes socials i de l’enrenou aixecat. I és que pràcticament s’ha convertit en el protagonista d’una campanya viral  realitzada per aquest fabricant de motxilles amb airbab. Turiski ha volgut conèixer la seva opinió i l’ha entrevistat  a cor obert. Aymar Navarro reconeix obertament, entre altres coses, que en el seu moment, l’accident el va afectar mentalment o que portar una motxilla ABS no et fa immortal als allaus.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.